Btw vrijpakket

De boekhouder voor

Btw vrijpakket

Het pakket voor de btw vrijgestelde zzp’er

Ben jij zzp’er en vrijgesteld van btw en ben je op zoek naar iemand die de boekhouding voor je kan verzorgen? Dan ben je bij Enwijdoenderest aan het juiste adres. Wij kunnen de boekhouding voor je verzorgen, zodat jij je op het ondernemen zelf kunt focussen.

Er zijn veel mensen die een goed idee hebben, maar weinig fiscale kennis hebben. Logisch, want bij het verzorgen van een goede boekhouding komt veel kijken. Toch is een boekhouding vereist. Zo kan de belastingdienst controleren of je voldoende belasting betaalt. Wil jij zeker zijn van een goede boekhouding? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van ons btw-vrij pakket.

Het btw-vrij pakket

Het btw-vrij pakket kost maandelijks € 62 (exclusief btw). Het btw-vrij pakket is het goedkoopste pakket dat we aanbieden. Het verschil met ons reguliere basispakket, is dat wij de btw-aangifte bij dit pakket niet verzorgen. Wanneer je wél graag wilt dat wij ook de btw-aangifte verzorgen, raden we je dus aan om voor het basispakket te kiezen.

Maak je gebruik van ons btw-vrij pakket, dan kun je facturen digitaal naar ons opsturen. Wij kunnen tot wel 250 facturen voor je verwerken. Je kunt onbeperkt advies vragen bij jouw vaste contactpersoon. Doordat je bij ons een vast contactpersoon krijgt, krijg je al snel antwoord op jouw persoonlijke vragen. Jouw contactpersoon is bovendien bekend met jouw bedrijf en jouw situatie. Wij stellen je jaarcijfers op enverzorgen de aangifte inkomstenbelasting voor je. Bij Enwijdoenderest geven we bovendien proactief advies, waar je als beginnend ondernemer veel aan kunt hebben.

Btw vrijpakket

75,00/ maand

(INCL. BTW)

 • Digitale aanlevering facturen
 • Verwerking administratie
 • Max. aantal te verwerken facturen 250
 • Btw aangifte
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkt 1e lijns advisering
 • Btw aangifte
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkt 1e lijns advisering
 • Vast contactpersoon
 • Financieel dashboard
 • Aangifte IB (incl. partner)
 • Monitoring voorlopige aanslag IB
 • Proactief advies

Ik wil gewoon
doen waar ik
goed in ben…

Contact opnemen

Wil jij gebruik maken van het btw-vrij pakket? Dan kun je eenvoudig een afspraak maken via de website. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we de mogelijkheden nog eens goed met je doornemen. Heb je vragen die je graag beantwoord ziet voordat je een afspraak met ons inplant? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons te bellen, te mailen of te whatsappen.

250+

ZZP'er geholpen

20.000+

Uur bespaard

75+

Blije starters

4.7

Rating in google

Kantoor

Het geheim achter ons succes

Enwijdoenderest is een onderdeel en partner van PoortEijk B.V., al ruim 30 jaar een begrip in midden Nederland.
Kwaliteit van onze financiële en fiscale kennis is hoog, waardoor wij u als zzp’er en volledig kunnen ontzorgen!
Bovendien zijn we lid van de NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs). Kortom, we hebben genoeg kennis en ervaring in huis om te begrijpen wat jij als (startende) ZZP’er nodig hebt. Dus, doe jij waar je goed in bent, verstuur je facturen Enwijdoenderest.

Andere diensten

Basis pakket

75 / maand

(EXCL. BTW)

Super pakket

90 / maand

(EXCL. BTW)

Btw vrijpakket

75 / maand

(INCL. BTW)

Collega

Welk pakket sluit het best aan op jouw wensen?

Wij bieden verschillende pakketten aan, waardoor er vast en zeker een pakket tussen zit dat perfect aansluit op jouw behoeften. Je betaalt bij ons altijd een vast maandbedrag, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. De prijzen van onze pakketten beginnen bij € 62 exclusief btw. Voor ons meest uitgebreide pakket betaal je een bedrag van slechts € 90 per maand.

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt over (een van) onze pakketten.

Advies

Krijg jij graag proactief advies?

Omdat je bij ons een vast contactpersoon krijgt aangesteld, krijg je snel antwoord op eventuele fiscale vragen. Daarnaast denken we ook graag proactief met je mee. Ben je net begonnen als zzp’er? Dan kan dit erg prettig zijn.

Meer weten? Wij beantwoorden graag al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Bel ons direct 033 - 303 07 96 of stuur ons een bericht