FAQ

Wat moet ik zelf doen?

Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat alle in- en verkoopfacturen (incl. bonnetjes) aan ons aangeleverd worden d.m.v. een foto via de smartphone app en/of door de factuur te mailen aan je eigen unieke emailadres die je van ons krijgt.

Brengt overstappen van boekhouder veel rompslomp met zich mee?

Zeker niet! Wil je overstappen, maar zie je op tegen het extra werk dat dit met zich meebrengt? Geen zorgen, wij regelen dit voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je huidige boekhouder op te zeggen binnen de gestelde opzegtermijnen en wij regelen een soepele overgang

Ik heb me aangemeld bij Enwijdoenderest.
 Hoe gaat het nu verder?

Een medewerker van Enwijdoenderest neemt telefonisch contact met je op en zal de verdere procedure doornemen, zoals de voorwaarden, ondertekening offerte, benodigde gegevens etc. Mocht je overigens niet tevreden zijn, je pakket is maandelijks opzegbaar.

Welke gegevens worden er voor mij verwerkt?

Alle gegevens die nodig zijn om de jaarcijfers te bepalen. Dus de verwerking van de zakelijke bankrekeningen en alle in- en verkoopfacturen. Tevens verwerken wij alle privégegevens in de aangifte inkomstenbelasting.

Kan ik tijdens het boekjaar instappen?

Geen probleem, je kan instappen wanneer je wilt! Is je onderneming al eerder in het boekjaar opgericht, dan betaal je voor het verwerken voor de voorgaande maand(en) eenmalig € 30 per extra maand. Dus stap je in maart van het jaar in, maar je administratie loopt al vanaf januari, dan krijg je eenmalig een factuur a € 60 excl. btw.

Heb ik nog een boekhoudprogramma nodig?

Nee, je levert je inkomende- en uitgaande facturen aan via onze app en/of je unieke emailadres die je van ons krijgt, meer niet!

Ik ben geen ZZP'er, kan ik bij Enwijdoenderest terecht?

Wilt u als MKB-ondernemer ook volledig ontzorgt worden op het gebied van financiële administratie? Dan bent u bij onze MKB afdeling,PoortEijk B.V., aan het juiste adres! Klik hier voor meer informatie: www.poorteijk.nl

EWDDR ambassadeursvoucher

Bel ons direct 033 - 303 07 96 of stuur ons een bericht