FAQ

Een antwoord op je vraag.

1Wat moet ik zelf doen?
Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat alle in- en verkoopfacturen aan ons aangeleverd worden, bonnetjes kun je heel handig inscannen met je smartphone.
2Brengt overstappen van boekhouder veel rompslomp met zich mee?
Zeker niet! Wil je overstappen, maar zie je op tegen het extra werk dat dit met zich meebrengt? Geen zorgen, wij regelen dit voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je huidige boekhouder op te zeggen binnen de gestelde opzegtermijnen en wij regelen een soepele overgang
3Ik heb me aangemeld bij enwijdoenderest.nl.
 Hoe gaat het nu verder?
Een medewerker van enwijdoenderest.nl neemt telefonisch contact met je op en zal de verdere procedure doornemen, zoals de voorwaarden, ondertekening offerte, benodigde gegevens etc. Mocht je overigens niet tevreden zijn, je pakket is maandelijks opzegbaar.
4Welke gegevens worden er voor mij verwerkt?
Alle gegevens die nodig zijn om de jaarcijfers te bepalen. Dus de verwerking van de zakelijke bankrekeningen en alle in- en verkoopfacturen. Tevens verwerken wij alle privégegevens in de aangifte inkomstenbelasting.
5Kan ik tijdens het boekjaar instappen?
Geen probleem, je kan instappen wanneer je wilt! Is je onderneming al eerder in het boekjaar opgericht, dan betaal je voor het verwerken voor de voorgaande maand(en) eenmalig € 30 per extra maand. Dus stap je pas in maart 2018 in, maar je onderneming bestaat al vanaf januari, dan betaal je in maart eenmalig € 60 extra. Je in- en verkoop facturen moeten wel in factuursturen.nl staan.
6Heb ik nog een boekhoudprogramma nodig?
Nee, je levert je inkomende- en uitgaande facturen aan via onze app en/of je unieke emailadres die je van ons krijgt, meer niet!
7Wat verandert er voor mij?
Ben je een Factuursturen.nl klant? Dan veranderen de dashboardcijfers in Factuusturen.nl. De nieuwe cijfers die hier worden getoond zijn het belastbaar resultaat, dus het resultaat waar uiteindelijk belasting over moet worden betaald. Wat is dan het verschil met de cijfers die nu getoond worden? In de huidige cijfers in factuursturen.nl is geen rekening gehouden met bijvoorbeeld afschrijvingen, bankkosten etc. Je hoeft zelf de boekhouding niet meer te doen!
8Ik ben geen ZZP'er, kan ik bij Enwijdoenderest.nl terecht?
Wilt u als MKB-ondernemer ook volledig ontzorgt worden op het gebied van financiële administratie? Dan bent u bij Verhoeve Advies B.V. aan het juiste adres! Klik hier: https://www.verhoeveadvies.com/aanbieding-klanten-factuursturen/

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via de contactpagina.

Bel ons direct 033 - 303 07 96

Contact opnemen