Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht

Heb je als ondernemer geen tijd om je boekhouding te regelen? Of weet je er weinig van en wil je je er liever niet in verdiepen? Dan is het verstandig om je boekhouding uit te besteden aan een ervaren Administratiekantoor. EWDDR  start graag met uw administratieve werkzaamheden. Ook als je een zelfstandige, een beginner of een frisse starter bent, heten we je van harte welkom. Wij staan ​​voor iedereen klaar om de boekhouding te regelen. Wij zorgen ervoor dat je cijfers overzichtelijk blijven zodat je altijd inzicht hebt in je financiële situatie.

Je kunt bij ons terecht voor het opmaken van jaarrekeningen, het opstellen en indienen van uw inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, aangiften omzetbelasting en natuurlijk je volledige bedrijfsvoering. Ons team bestaat uit erkende boekhouders, fiscalisten, salarisadministrateurs en accountants. Zo voorziet een van onze experts je altijd van het beste advies.

Waarom EWDDR boekhouding?

Onze boekhouders in Utrecht geven de kennis over ondernemerschap en financiële zaken en zullen je om die reden altijd passend advies geven. Daarnaast beschikken onze boekhouders uit Utrecht over de bijbehorende licenties om kwaliteit te waarborgen. Onze boekhouders in Utrecht zijn betrouwbaar, transparant, oplossingsgericht en we zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Als je op zoek bent naar deze genoemde punten aarzel dan niet om contact op te zoeken met een van onze accountants. Voor de volgende punten kun je bij EWDDR terecht:

 • Jaarrekening opstellen
 • Financiële administratie
 • Verwerken bonnen en facturen
 • Belastingaangifte
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie
 • Verwerken kasboek
 • Loonadministratie
 • bv oprichten
 • Eenmanszaak starten
 • Vof starten

Kies hieronder
het ZZP pakket dat het
best past bij jouw situatie.

Collega

Inzicht is belangrijk

Als boekhouder zullen we je inzicht geven over hoe je onderneming ervoor staat en hoe we de onderneming kunnen laten groeien. Daarnaast kunnen wij je ook voorzien van deskundig fiscaal advies. Als ondernemer is het belangrijk dat je ruim overzicht hebt over je financiële situatie zo dat je kan doen wat het leukste is: lekker bezig zijn met ondernemen!

Advies

Eigen onderneming starten?

Denk je er over na een nieuwe onderneming te starten, of sta je op het punt om een stichting te beginnen? Ook dan is het geen slecht idee om de hulp van ons boekhoudkantoor te krijgen. Het opstarten van een onderneming brengt enorm veel drukte en gedoe met zich mee. Hierbij zouden de accountants van EWDDR uit Utrecht je erg goed bij kunnen helpen en begeleiden. Zo is het niet alleen nodig om een afspraak in te plannen met een notaris in Utrecht, maar moet er ook naar de  rechtsvorm worden gekeken. Op basis van de rechtsvorm wordt de boekhouding ingericht. Zo kun je kiezen voor een Bv, maar ook voor bijvoorbeeld een eenmanszaak. Indien je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met EWDDR Utrecht, wij staan graag voor je klaar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak op ons kantoor in Utrecht en omstreken. Wij hanteren een vast scherp tarief. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bel ons direct 033 - 303 07 96 of stuur ons een bericht