Boekhouder Utrecht

Heb je als ondernemer geen tijd om je boekhouding te regelen? Of weet je er weinig van en wil je je er liever niet in verdiepen? Dan is het verstandig om je boekhouding uit te besteden aan een ervaren Administratiekantoor. EWDDR start graag met uw administratieve werkzaamheden. Ook als je een zelfstandige, een beginner of een frisse starter bent, heten we je van harte welkom. Wij staan ​​voor iedereen klaar om de boekhouding te regelen. Wij zorgen ervoor dat je cijfers overzichtelijk blijven zodat je altijd inzicht hebt in je financiële situatie.

Je kunt bij ons terecht voor het opmaken van jaarrekeningen, het opstellen en indienen van uw inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, aangiften omzetbelasting en natuurlijk je volledige bedrijfsvoering. Ons team bestaat uit erkende boekhouders, fiscalisten, salarisadministrateurs en accountants. Zo voorziet een van onze experts je altijd van het beste advies.

Waarom EWDDR boekhouding?

Onze boekhouders in Utrecht geven de kennis over ondernemerschap en financiële zaken en zullen je om die reden altijd passend advies geven. Daarnaast beschikken onze boekhouders uit Utrecht over de bijbehorende licenties om kwaliteit te waarborgen. Onze boekhouders in Utrecht zijn betrouwbaar, transparant, oplossingsgericht en we zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Als je op zoek bent naar deze genoemde punten aarzel dan niet om contact op te zoeken met een van onze accountants. Voor de volgende punten kun je bij EWDDR terecht:

 • Jaarrekening opstellen
 • Financiële administratie
 • Verwerken bonnen en facturen
 • Belastingaangifte
 • Fiscaal advies
 • Salarisadministratie
 • Verwerken kasboek
 • Loonadministratie
 • BV oprichten
 • Eenmanszaak starten
 • Vof starten

ZZP’ers over En wij doen de rest

Persoonlijk betrokken en deskundige zzp boekhouder met oog voor elke ondernemer.

Uitstekend
Gebaseerd op 48 recensies
Marieke Versteegt
Marieke Versteegt
2022-09-19
Super fijn dat mijn boekhouding in goede handen is bij "En wij doen de rest"
Stefan Verhoef
Stefan Verhoef
2022-07-04
Enwijdoenderest kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn kundig, snel en absoluut een kenniscentrum voor al je boekhoudvragen. Daarnaast hebben ze fiscalisten aan boord, dus alle disciplines zijn vertegenwoordigd, helemaal top!
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2022-07-03
Zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen.
Kimberley Teunissen
Kimberley Teunissen
2022-07-02
Dankzij Enwijdoenderest.nl hoef ik mij totaal geen zorgen te maken over mijn administratie en als ik vragen heb zijn staan ze altijd voor mij klaar en reageren ze snel. Echt super!
Jaap Lelie
Jaap Lelie
2022-06-07
Het uploaden van in- en verkoopfacturen gaat super eenvoudig en bij vragen kun je altijd terecht. Reactie per mail is ook vlot!
Eric
Eric
2022-04-08
Ik heb een zeer fijne samenwerking met Enwijdoenderest en dan in het bijzonder Jeroen. Zijn drive, empathisch vermogen en proatieve werkwijze waardeer ik enorm. Hij denkt graag mee en neemt veel zorg uit handen. Hierdoor kan ik mijn focus houden op mijn eigen business.
Raymond Baatje
Raymond Baatje
2022-03-03
Overstappen lijkt een heel gedoe. Maar met de overstap naar Enwijdoenderest wordt ook dat allemaal uit handen genomen, heel geen gedoe! En nu eindelijk een boekhouder die wél meedenkt, wél pro-actief is en waarbij ik geen vervelende verrassingen meer achteraf ontvang. Hier voel je je in ieder geval geen nummertje!
Adam
Adam
2022-02-08
Ontzettend goed ontvangen door Jeroen. Hij zit er bovenop, ik wordt meegenomen in het hele proces en er is veel ruimte voor vragen, die trouwens snel worden beantwoord. Ik ben net klant, maar ontzettend tevreden. Wat ik zelf ook erg fijn vind is de optie om de IB aangifte op voorhand maandelijks te doen, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Al met al, helemaal top!
Werner Rijk
Werner Rijk
2022-02-02
Top service. schakelen snel en altijd bereikbaar. Al jaren erg tevreden over de diensten van Enwijdoenderest!

Inzicht is belangrijk

Als boekhouder zullen we je inzicht geven over hoe je onderneming ervoor staat en hoe we de onderneming kunnen laten groeien. Daarnaast kunnen wij je ook voorzien van deskundig fiscaal advies. Als ondernemer is het belangrijk dat je ruim overzicht hebt over je financiële situatie zo dat je kan doen wat het leukste is: lekker bezig zijn met ondernemen!

Eigen onderneming starten?

Denk je er over na een nieuwe onderneming te starten, of sta je op het punt om een stichting te beginnen? Ook dan is het geen slecht idee om de hulp van ons boekhoudkantoor te krijgen. Het opstarten van een onderneming brengt enorm veel drukte en gedoe met zich mee. Hierbij zouden de accountants van EWDDR uit Utrecht je erg goed bij kunnen helpen en begeleiden. Zo is het niet alleen nodig om een afspraak in te plannen met een notaris in Utrecht, maar moet er ook naar de rechtsvorm worden gekeken. Op basis van de rechtsvorm wordt de boekhouding ingericht. Zo kun je kiezen voor een Bv, maar ook voor bijvoorbeeld een eenmanszaak. Indien je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met EWDDR Utrecht, wij staan graag voor je klaar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak op ons kantoor in Utrecht en omstreken. Wij hanteren een vast scherp tarief. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl