Hoe het werkt

Hoe werkt een zzp boekhouder eigenlijk? En wat kan Enwijdoenderest voor jou als zzp’er betekenen? Jij wilt doen waar je goed in
bent en je geen zorgen maken over jouw administratie en fiscale aangiften! EWDDR verzorgt en ontzorgt jou in je zzp boekhouding van A tot Z.
Simpel en duidelijk, geen verrassingen achteraf.

rating-5

In mijn werk als zelfstandig arbeidsdeskundige en docent breng ik graag focus en verdieping aan in mijn werk. Die diepgang kan ik geven aan mijn werk en onderneming, omdat ik daar nu echt tijd voor heb. Want over mijn zzp boekhouding, die ik volledig toevertrouw aan EWDDR, hoef ik mij geen zorgen te maken. Ik ben nog nooit voor verrassingen komen te staan. Ik factureer, en zij doen de rest.

Kim Brinkman
Zelfstandige uit Kikamé.

Ontzorgen is key bij Enwijdoenderest

Hoe het werkt bij EWDDR? Eigenlijk is ‘ontzorgen’ nummer 1 op ons lijstje. We willen jou als ondernemer ontlasten van jouw financiële administratie. Enwijdoenderest maakt jouw cijfers inzichtelijk en zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de fiscale aftrekposten. Zo kan het uitbesteden van je zzp boekhouding aan ons je zelfs geld en tijd opleveren, want niemand wil te veel belasting betalen. Wist je dat je bij Enwijdoenderest altijd actueel inzicht in je boekhouding hebt?

De zzp boekhouder van Nederland boekhouder voor jouw zzp onderneming

Hoe het werkt bij EWDDR: iedere zpp’er is uniek

We werken vanuit persoonlijk oogpunt, jij staat als ondernemer bij ons centraal. In een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag alles zodat jij kunt doen waar je goed in bent, want wij doen de rest. Je kunt rekenen op een zzp boekhouder met oog voor de ondernemer. Voor een vast maandtarief krijg je proactief en deskundig advies en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je boekhouding. Wist je dat we extra startersbegeleiding geven bij beginnende zzp’ers?

Deskundig betrokken,
persoonlijk in jouw boekhouding

Waarom zou je jouw zzp boekhouding uitbesteden aan En wij doen de rest? Met ruim 35 jaar ervaring heeft EWDDR ruime kennis van de markt en zijn we als financiële specialisten op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen. In deskundigheid blinken we uit door onze kennis van de markt. Maar we vinden het ook belangrijk om je als zzp’er in je boekhouding te betrekken. Transparant en open maar bovenal bevlogen en persoonlijk in jouw zzp boekhouding, dat is waar Enwijdoenderest voor staat.

Scherpe tarieven zzp boekhouder - plan zelf een vrijblijvende kennismaking - persoonlijk betrokken in jouw boekhouding

Ja, ik wil een vrijblijvende kennismaking 

Hoe maak je jouw bedrijf vanaf de start tot een succes? EWDDR vind het belangrijk om hierin mee te denken en geeft daarom altijd persoonlijk financieel advies op maat. Iedere ondernemer is tenslotte uniek.

Elke zzp’er richt zich op een andere branche en heeft dus ook behoefte aan specifieke adviezen. Omdat Enwijdoenderest veel ervaring heeft in elke branche, kunnen we onze zzp’ers tegen een vast tarief ontzorgen in de administratie van A tot Z. Of het nu om de IT, zorg, bouw of andere branche gaat; EWDDR kent de markt en weet welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor jouw boekhouding.

Tarieven

Een vast bedrag per maand,
geen verrassingen achteraf

01

ZZP Basis pakket

EWDDR ontzorgt volledig in jouw zzp boekhouding.

€ 80 / maand

02

ZZP+ pakket

Volledige boekhouding plus snel inzicht in jouw administratie met de alles-in-1 AFAS SB+ tool. Tot 250 facturen (per jaar) door ons laten verwerken.

€ 92,50 / maand

EWDDR ontzorgt

Deskundig betrokken
Persoonlijk in jouw boekhouding

Klinkt goed?

Hoe het werkt bij EWDDR? Ontdek het zelf

Plan hier een gesprek in of neem contact met ons op.