ZZP boekhouder Utrecht

Op zoek naar een accountant in of nabij Utrecht? Maak dan kennis met de uitgebreide dienstverlening van administratiekantoor enwijdoenderest.nl! Ons team van experts staat klaar om u bij te staan ​​bij complexe vraagstukken, maar onze dienstverlening kan ook bestaan ​​uit advies of volledige ondersteuning. Het hangt allemaal af van jouw wensen!

Zelfstandig boekhouden is al mogelijk vanaf € 80,- per maand (exclusief btw). Kies je voor het basispakket, dan kun je tot 250 facturen (per jaar) verwerken. Ook verzorgen wij btw-teruggave en jaarcijfers. Indien nodig doen wij ook een definitieve aangifte inkomstenbelasting. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over je fiscale vragen als je een pakket koopt bij enwijdoenderest.nl.

Als je een van onze boekhoudsoftware pakketten aanschaft , krijg je een contactpersoon toegewezen. Hierdoor kun je snel met ons schakelen en krijg je altijd een passend advies. Je vaste contactpersoon is bekend met jouw situatie. Dus als je vragen hebt die je beantwoord wilt hebben, kun je altijd terecht bij je contactpersoon.

Altijd passend advies

Als je voor EWDDR kiest als zzp accountant, verzorgen wij al je btw-aangiften, jaarrekeningen en nog veel meer. Ons team bestaat uit transparante, ervaren en deskundige accountants die altijd voor je klaar zullen staan. Vaak stappen zzp’ers naar ons over, dit gebeurd om diverse redenen. Misschien heb je het gevoel dat je teveel geld kwijt bent aan je huidige boekhouder? Misschien betaal je rekeningen die je als zzper helemaal niet hoeft te betalen? Elk jaar wil je natuurlijk een transparante en overzichtelijke boekhouding. Daar kunnen wij van EWDDR uitstekend bij helpen.

Als freelancer doe je het liefst alles zelf. Je bent nu immers je eigen baas. Zo kun je zelf je werktijden, diensten en werkplek bepalen. De meeste freelancers besteden echter één ding zo snel mogelijk uit: de boekhouding. Slimme keuze. Je bent misschien aan het brainstormen over creatieve dingen, zit dagelijks te piekeren over een onderwerp, maar maak je tijd vrij voor het managen, het innen van facturen en het invoeren van bonnetjes? Dat moet je helemaal niet willen. Verspilling van uren!

ZZP’ers over En wij doen de rest

Persoonlijk betrokken en deskundige zzp boekhouder met oog voor elke ondernemer.

Uitstekend
Gebaseerd op 48 recensies
Marieke Versteegt
Marieke Versteegt
2022-09-19
Super fijn dat mijn boekhouding in goede handen is bij "En wij doen de rest"
Stefan Verhoef
Stefan Verhoef
2022-07-04
Enwijdoenderest kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn kundig, snel en absoluut een kenniscentrum voor al je boekhoudvragen. Daarnaast hebben ze fiscalisten aan boord, dus alle disciplines zijn vertegenwoordigd, helemaal top!
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2022-07-03
Zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen.
Kimberley Teunissen
Kimberley Teunissen
2022-07-02
Dankzij Enwijdoenderest.nl hoef ik mij totaal geen zorgen te maken over mijn administratie en als ik vragen heb zijn staan ze altijd voor mij klaar en reageren ze snel. Echt super!
Jaap Lelie
Jaap Lelie
2022-06-07
Het uploaden van in- en verkoopfacturen gaat super eenvoudig en bij vragen kun je altijd terecht. Reactie per mail is ook vlot!
Eric
Eric
2022-04-08
Ik heb een zeer fijne samenwerking met Enwijdoenderest en dan in het bijzonder Jeroen. Zijn drive, empathisch vermogen en proatieve werkwijze waardeer ik enorm. Hij denkt graag mee en neemt veel zorg uit handen. Hierdoor kan ik mijn focus houden op mijn eigen business.
Raymond Baatje
Raymond Baatje
2022-03-03
Overstappen lijkt een heel gedoe. Maar met de overstap naar Enwijdoenderest wordt ook dat allemaal uit handen genomen, heel geen gedoe! En nu eindelijk een boekhouder die wél meedenkt, wél pro-actief is en waarbij ik geen vervelende verrassingen meer achteraf ontvang. Hier voel je je in ieder geval geen nummertje!
Adam
Adam
2022-02-08
Ontzettend goed ontvangen door Jeroen. Hij zit er bovenop, ik wordt meegenomen in het hele proces en er is veel ruimte voor vragen, die trouwens snel worden beantwoord. Ik ben net klant, maar ontzettend tevreden. Wat ik zelf ook erg fijn vind is de optie om de IB aangifte op voorhand maandelijks te doen, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Al met al, helemaal top!
Werner Rijk
Werner Rijk
2022-02-02
Top service. schakelen snel en altijd bereikbaar. Al jaren erg tevreden over de diensten van Enwijdoenderest!

Wij kennen de regels.

De boekhouding uitbesteden aan EWDDR is altijd een goed idee. Je denkt zelf misschien: een extra kostenpost, maar een goede boekhouder schrijft tot wel twee maal zoveel kosten voor je af. Wij houden van regels en om die reden kennen we ze als de beste. Maak gebruik van onze effectieve aanpak en bespaar de tijd die je normaliter besteed aan je boekhouding. Dan kun jij je bezig houden met verkoopactiviteiten, creatieve ideën uitwerken of je bezighouden met de groei van je website en online activiteiten. ZZP boekhouder Utrecht? enwijdoenderest.nl

Als u ZZP boekhouder in Utrecht zullen we u inzicht geven over hoe je onderneming ervoor staat en hoe we de onderneming kunnen laten groeien. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van deskundig fiscaal advies. Als ondernemer is het belangrijk dat u ruim overzicht hebt over je financiële situatie zo dat u kan doen wat het leukste is: lekker bezig zijn met u bedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak op ons kantoor in Utrecht en omstreken. Wij hanteren een scherpe vaste prijs. Zo weet u precies wat u voor de boekhouding heeft betaald en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl