Over ons

Deskundig betrokken,
persoonlijk in je zzp boekhouding

Als betrokken zzp boekhouder begrijpt Enwijdoenderest dat iedere onderneming anders in elkaar zit. Jij wilt als ondernemer doen waar je goed in bent en snel een deskundig antwoord op belangrijke fiscale vraagstukken. Enwijdoenderest ontzorgt en staat voor persoonlijk contact in jouw volledige administratie van A tot Z. Simpel en duidelijk, geen verassingen achteraf.

Van starter tot ervaren zzp’er

EWDDR kent de markt, is actief in alle branches en weet welke financiële vraagstukken er in het ondernemerschap voorbij komen. Ook denken we graag pro-actief met je mee, van de start van je onderneming en verder. Onze kwaliteit van fiscale kennis is hoog. Hierdoor kun je rekenen op de dienstverlening van een betrouwbare partner voor jouw zzp boekhouding.

De zzp boekhouder Utrecht, Amersfoort, Midden Nederland

Ruime ervaring; specialist in boekhouding voor zzp’ers

EWDDR maakt onderdeel uit van PoortEijk B.V, al ruim 35 jaar een begrip in Midden Nederland. Bovendien zijn we lid van de NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs).

De zzp boekhouder Utrecht, Amersfoort, Midden Nederland
rating-5

Voor mij is ondernemen meer dan boekhouden of het bijhouden van mijn website. Ik wil mijn tijd zo efficiënt mogelijk indelen en mijn tijd besteden aan zaken die er voor mij echt toe doen. In mijn werk als arbeidsdeskundige en docent breng ik graag focus en verdieping aan in mijn werk. Die diepgang kan ik geven aan mijn werk en onderneming, omdat ik daar nu tijd voor heb. Want over mijn boekhouding, die ik volledig toevertrouw aan EWDDR, hoef ik mij geen zorgen te maken. Nog nooit ben ik voor verrassingen komen te staan. Ik factureer, en zij doen de rest.

Kim Brinkman | Kikamé
Arbeidsdeskundige en Systemisch coach 

Wat is Horizontaal Toezicht?

Horizontaal Toezicht houdt in dat de fiscale aangiften worden voorzien van een dusdanige kwaliteit in de werkprocessen dat ze voor de Belastingdienst aanvaardbaar zijn en er direct zekerheid is over jouw aangiften. Gevolg is dat de Belastingdienst op een andere wijze toezicht houdt. Uitgangspunten in de keten ondernemer, administratiekantoor en Belastingdienst zijn vertrouwen, begrip en transparantie.
Enwijdoenderestkiest voor kwaliteit. De Belastingdienst heeft de consistentie van de aangeleverde data en de uitwerking ervan tot de belastingaangiften bekrachtigd en EWDDR aangesloten bij Horizontaal Toezicht.

Wat zijn de voordelen voor jou als aangesloten zzp’er Horizontaal Toezicht bij Enwijdoenderest?

  1. Snelle zekerheid over ingediende aangiften (ook voor teruggaven).
  2. Minder controles vanuit de Belastingdienst.
  3. Minder correcties achteraf.
  4. Sneller duidelijkheid over knelpunten of vraagstukken door ons eigen contactpersoon bij de Belastingdienst.

Kortom: Horizontaal Toezicht biedt zekerheid, duidelijkheid en continuïteit voor uw onderneming. Hoe kun je als zzp’er meedoen?

Enwijdoenderest kan je alles vertellen over Horizontaal Toezicht en is op de hoogte van de aanmeldprocedure. Maak kenbaar dat jij je graag als ondernemer wilt aansluiten of plan een vrijblijvend gesprek in voor meer informatie. EWDDR zal de verdere procedure met je doornemen.

Boekhouder zzp persoonlijk betrokken in jouw zzp boekhouding

Meer zekerheid

Horizontaal Toezicht biedt sneller zekerheid over de fiscale aangifte. Bij mogelijke onduidelijkheid of bij fiscale standpunten –waar verschil van mening over kan zijn– vindt vooroverleg met de Belastingdienst plaats. Continuïteit De Belastingdienst vertrouwt op de professionaliteit en de kwaliteit van de fiscale aangiften van uw NOAB-adviseur, Enwijdoenderest. Dit draagt bij aan de rust in uw onderneming waardoor u zich volledig kunt richten op uw eigen zaak.

Plan zelf een vrijblijvende kennismaking in

Hoe maak je jouw bedrijf vanaf de start tot een succes? EWDDR vind het belangrijk om hierin mee te denken en geeft daarom altijd persoonlijk financieel advies op maat. Iedere ondernemer is tenslotte uniek. Elke zzp’er richt zich op een andere branche en heeft dus ook behoefte aan specifieke adviezen. Omdat Enwijdoenderest veel ervaring heeft in elke branche, kunnen we onze zzp’ers tegen een vast tarief ontzorgen in de administratie van A tot Z. Of het nu om de IT, zorg, bouw of andere branche gaat; EWDDR kent de markt en weet welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor jouw boekhouding.

Wil jij doen waar je goed in bent en je geen zorgen maken over je zzp boekhouding? Plan zelf je vrijblijvende kennismaking in of neem contact met ons op.

Goede zzp boekhouder, persoonlijke boekhouder voor zzp'ers, geen verrassingen achteraf

EWDDR ontzorgt

Deskundig betrokken
Persoonlijk in jouw boekhouding

Laatste nieuws

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl