Zzp’er in de bouw: een boekhouder ontzorgt

Zzp’er in de bouw: een boekhouder ontzorgt

Gert Jan Wessels | Wessels Timmerwerken

Wat moet een zzp’er in de bouw zonder boekhouder? 

‘Zo’n 10 jaar ben ik geleden gestart als zzp’er in de bouw. Met Wessels Timmerwerken ben ik actief vanuit een eigen werkplaats in Leusden-Zuid. Ik wil de dienstverlening voor mijn klanten graag persoonlijk en toegankelijk houden, ik ben Gertjan en timmer voor de klant, punt. Via een bekende van mij, die destijds eigenaar was van een boekhoudkantoor, ben ik in contact gekomen met PoortEijk en zo later ook met Enwijdoenderest. Het is goed dat zij mij nu al jaren in mijn boekhouding ontzorgen. Want voor mij als zzp’er in de bouw is het boekhoudkundige gedeelte van het ondernemen absoluut geen hobby.’

Zzp’er in de bouw: ontdek als ondernemer waar je kracht ligt

Gertjan vertelt verder: ‘Ik ben met name bezig met timmerwerken in de breedste zin van het woord. Daarin richt ik mij wel op timmeren met écht hout. Het bouwkundige aspect pak ik ook nog wel op, zoals bijvoorbeeld doorbraak in een woning of een uitbouw. Maar daarin ligt de focus voor mij qua werkzaamheden. Ik ben met name bezig met specifieke vragen voor echte houtwerken, zoals bijvoorbeeld tuinhuizen, kasten en tafels op maat en de laatste tijd ook veel met het plaatsen van nieuwe kozijnen met isolerend glas. Ik ben een buitenmens en voel mij dan ook als een vis in het water als ik buiten aan slag mag gaan met hout. Dit past bij mij als zzp’er in de bouw en daar ligt ook mijn passie, het zet mij in mijn kracht. Als persoon maar ook als ondernemer in de bouw.’

Waarom een zzp boekhouder voor bouwprofessionals?

Een ZZP-boekhouder die verstand heeft van financiën voor zelfstandige in de bouw is zeker geen overbodige luxe. Het vereist specifieke kennis van belastingregels en aftrekposten. Een gespecialiseerde ZZP-boekhouder begrijpt de nuances van de bouwsector, inclusief de wisselende wet- en regelgeving.

De bouwsector omvat diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld inkoop van materialen en facturatie. Een ZZP-boekhouder in de bouw kan helpen bij het optimaliseren van belastingvoordelen en het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. ‘Bovendien kan Enwijdoenderest advies geven over het opzetten van een efficiënt boekhoudsysteem en meedenken in het maximaliseren van winstgevendheid’, vult Gertjan aan.  

Ontzorgen van zzp’ers in de bouw

De dienstverlening van EWDDR gaat verder dan enkel boekhouden; ze streven naar ontzorgen op maat. ‘Wat EWDDR onderscheidt, is niet alleen de professionele aanpak, maar ook de toegankelijkheid van Jeroen van EWDDR. Deze toegankelijkheid vormt voor mij persoonlijk een absoluut pluspunt, vooral omdat ik, net als velen, afkomstig ben uit het ‘arbeidsvak’. 

De drempel om bij mijn boekhouder aan te kloppen wordt door Jeroen van EWDDR weggenomen. Zijn benaderbaarheid en begrip voor de uitdagingen waarmee mensen uit het arbeidsvak geconfronteerd worden, maken echt het verschil. De persoonlijke connectie die EWDDR biedt, gecombineerd met een transparant tarief en op maat ontzorging, maken het een waardevolle partner voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en toegankelijke boekhouder.

Zzp’er in de bouw? Concentreer je op je vakmanschap, Enwijdoenderest.

Het inhuren van een ZZP-boekhouder in de bouwsector geeft zelfstandige bouwprofessionals gemoedsrust, zodat ze zich kunnen concentreren op hun vakmanschap, terwijl de financiële kant van hun bedrijf in deskundige handen is. Een gespecialiseerde boekhouder begrijpt de unieke uitdagingen van zelfstandigen in de bouw en zorgt ervoor dat alle financiële aspecten efficiënt en nauwkeurig worden beheerd.

Ik zoek een zzp boekhouder. Waarom kies ik voor EWDDR?

Jij zoekt een zzp boekhouder. Je wil je geen zorgen maken over jouw administratie, zodat jij als zzp’er kunt doen waar je goed bent, ondernemen! EWDDR verzorgt jouw boekhouding van A tot Z. Simpel en duidelijk, geen verrassingen achteraf en altijd inzicht in je financiële situatie. Ontzorgen is ‘key’ bij EWDDR; voor een vast maandtarief krijg je proactief advies en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je boekhouding.

Ik heb mij aangemeld voor een vrijblijvende kennismaking. Hoe gaat het nu verder?

We maken graag kennis met je. Een adviseur van En wij doen de rest neemt telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen. Tijdens de vrijblijvende kennismaking gaan we in op jouw vragen en kom je meer te weten over ons en onze dienstverlening. Voor de vrijblijvende kennismaking nodigen we jou graag uit bij ons op kantoor. Heb je liever een online gesprek? Dat kan ook. EWDDR denkt hierin graag met je mee.

Moet ik mij voorbereiden op het gesprek?

In principe niet. Of je nou net start, al jaren zzp’er bent of verdere groei voor jouw onderneming voor ogen hebt, EWDDR is jouw persoonlijke zzp boekhouder. Tijdens de vrijblijvende kennismaking maken we een gedegen en deskundige inventarisatie van jouw ondernemerssituatie en jouw wensen. Dit wordt ons gezamenlijke vertrekpunt voor jouw zzp boekhouding. Misschien zijn we actief in jouw branche? Lees hier meer over EWDDR.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Wil je graag meer weten over wat EWDDR voor jou kan betekenen? Plan hier zelf een vrijblijvende kennismaking in. We komen binnen 24 uur bij je terug.

rating-5

In mijn werk als zelfstandig arbeidsdeskundige en docent breng ik graag focus en verdieping aan in mijn werk. Die diepgang kan ik geven aan mijn werk en onderneming, omdat ik daar nu echt tijd voor heb. Want over mijn zzp boekhouding, die ik volledig toevertrouw aan EWDDR, hoef ik mij geen zorgen te maken. Ik ben nog nooit voor verrassingen komen te staan. Ik factureer, en zij doen de rest.

Kim Brinkman
Zelfstandige uit Kikamé.

Tarieven

Een vast bedrag per maand,
geen verrassingen achteraf

01

ZZP Basis pakket

EWDDR ontzorgt volledig in jouw zzp boekhouding.

€ 80 / maand

02

ZZP+ pakket

Volledige boekhouding plus snel inzicht in jouw administratie met de alles-in-1 AFAS SB+ tool. Tot 250 facturen (per jaar) door ons laten verwerken.

€ 92,50 / maand

EWDDR ontzorgt

Deskundig betrokken
Persoonlijk in jouw boekhouding

Samenwerking met ervaren partners

Horizontaal Toezicht bij EWDDR

Horizontaal Toezicht houdt in dat de fiscale aangiften worden voorzien van een dusdanige kwaliteit in de werkprocessen dat ze voor de Belastingdienst aanvaardbaar zijn en er direct zekerheid is over jouw aangiften. Gevolg is dat de Belastingdienst op een andere wijze toezicht houdt. Uitgangspunten in de keten ondernemer, administratiekantoor en Belastingdienst zijn vertrouwen, begrip en transparantie.

Enwijdoenderest kiest voor kwaliteit. De Belastingdienst heeft de consistentie van de aangeleverde data en de uitwerking ervan tot de belastingaangiften bekrachtigd en EWDDR aangesloten bij Horizontaal Toezicht.

ZZP boekhouder belastingdienst betrouwbare boekhouder

De voordelen voor jou als zzp’er?

01

Snelle zekerheid over ingediende aangiften (ook voor teruggaven).

02

Minder controles vanuit de Belastingdienst.

03

Minder correcties achteraf.

04

Sneller duidelijkheid over knelpunten of vraagstukken door ons eigen contactpersoon bij de Belastingdienst.

Kortom: Horizontaal Toezicht biedt zekerheid, duidelijkheid en continuïteit voor uw onderneming. Hoe kun je als zzp’er meedoen?

Laatste nieuws

Klinkt goed?

Hoe het werkt bij EWDDR? Ontdek het zelf

Plan hier een gesprek in of neem contact met ons op.