Interviews & reviews

Ontdek de unieke ervaringen met EWDDR!

Omdat er als (startende) ondernemer best veel vragen op je af kunnen komen, laten we graag onze klanten en jouw mede-ondernemers aan het woord. Zij nemen je mee in de wereld van ondernemen en de ervaringen die zij hebben met de dienstverlening van Enwijdoenderest.

EWDDR ontzorgt

Als betrokken zzp boekhouder begrijpt Enwijdoenderest dat iedere onderneming anders in elkaar zit. Jij wilt als ondernemer doen waar je goed in bent en snel een deskundig antwoord op belangrijke fiscale vraagstukken. EWDDR ontzorgt en staat voor persoonlijk contact in jouw volledige administratie van A tot Z. Simpel en duidelijk, en vooral geen verassingen achteraf.

Wat zeggen zzp’ers over Enwijdoenderest?

Voor mij is ondernemen meer dan boekhouden of het bijhouden van mijn website. Ik wil mijn tijd zo efficiënt mogelijk indelen en mijn tijd besteden aan zaken die er voor mij echt toe doen. In mijn werk als arbeidsdeskundige en docent breng ik graag focus en verdieping aan in mijn werk. Die diepgang kan ik geven aan mijn werk en onderneming, omdat ik daar nu tijd voor heb.

Lees hier de laatste interviews met ondernemers en ontdek hoe jij tijd over kunt houden in het ondernemerschap!

Laatste interviews