Boekhouding voor elke zzp’er

Branches Enwijdoenderest

Ontdek alle branches bij EWDDR. Jij wilt als zzp’er jouw boekhouding overzichtelijk houden en zo efficiënt mogelijk doen. Jij wilt ondernemen en doen waar je goed in bent. Enwijdoenderest helpt en adviseert jou als zzp’er graag in je boekhouding. EWDDR ontzorgt en wordt niet voor niets dé boekhouder voor alle zzp’ers in Nederland genoemd. Met een landelijke dekking bedienen we elke tak van sport binnen elke branche. Van zzp’ers in de zorg, onderwijs en consultancy tot zzp’ers in de IT en bouwbranche. Met de juiste kennis helpen wij jou persoonlijk en deskundig, zodat jij als zzp’er weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Waarom kies je als zzp’er voor EWDDR?

01

EWDDR ontzorgt, géén verrassingen achteraf

Jij factureert, En wij doen de rest. EWDDR verwerkt jouw administratie en verzorgt de BTW aangiftes, jaarcijfers & aangifte(n) Inkomstenbelasting.
02

Persoonlijk betrokken, snel en deskundig antwoord

De zzp boekhouder die begrijpt dat iedere onderneming én ondernemer uniek is. Snel deskundig antwoord op je vragen.
03

Altijd een eigen persoonlijk adviseur

Van starter tot ervaren zzp'er. Bij EWDDR heb je altijd een eigen adviseur die graag met je meedenkt.
04

Vast maandtarief & inzicht in resultaten

Vaste maandtarieven en altijd zicht op jouw ondernemersgroei met de AFAS SB+ tool.
Belastingvoordeel voor zzp'ers: waarom uitbesteden verstandig is

Tarieven

Een vast bedrag per maand,
geen verrassingen achteraf

01

ZZP Basis pakket

EWDDR ontzorgt volledig in jouw zzp boekhouding.

€ 80 / maand

02

ZZP+ pakket

Volledige boekhouding plus snel inzicht in jouw administratie met de alles-in-1 AFAS SB+ tool. Tot 250 facturen door ons laten verwerken.

€ 92,50 / maand

EWDDR ontzorgt

Deskundig betrokken
Persoonlijk in jouw boekhouding

zzp boekhouder Enwijdoenderest ontzorgt jou in de boekhouding

Zzp boekhouding bij EWDDR: kennis van jouw branche

Jij wilt ondernemen, tijd over houden voor leuke dingen en wellicht wel verder groei voor je onderneming. Kies je voor je zzp boekhouding voor Enwijdoenderest, dan zorg je ervoor dat dit kan. Want jij factureert en wij doen de rest. Wist je dat je bijvoorbeeld met het nieuwe zzp+ pakket in een handomdraai offertes kunt versturen en met het bijbehorende CRM systeem altijd een compleet klantbeeld hebt? Je maakt in dit pakket gebruik van de gebruikersvriendelijke AFAS SB+ tool. Je kunt hiermee ook inkoopfacturen vastleggen en verkoopfacturen vooraf inplannen. Zo bespaar je als zzp’er veel tijd en kun jij je volledig richten op je onderneming.

zzp’er Zorg: EWDDR - persoonlijk betrokken in jouw boekhouding

zzp’er Zorg: EWDDR - persoonlijk betrokken in jouw boekhouding

Als ervaren boekhouder zzp Zorg ben je bij Enwijdoenderest aan het goede adres. We kennen de zorgbranche goed en werken binnen verschillende disciplines in de zorg. We weten welke ontwikkelingen er zijn en komen. Elk jaar zien we dat er steeds meer zzp’ers in de zorg bijkomen. Ben jij een zzp’er in de zorg? Jij ontzorgt anderen, wij ontzorgen jou graag in jouw boekhouding. Ontdek meer over de branches bij EWDDR.

Zorg

zzp’er Bouw: samen bouwen aan sterke onderneming

zzp’er Bouw: samen bouwen aan sterke onderneming

Branches bij EWDDR? Ook de bouwwereld staat niet stil. En jij als professional en zzp’er in de bouw vast ook niet. Want je wilt graag meer tijd over houden zodat jij kunt doen waar je goed in bent. En wij doen de rest ondersteund veel zzp’er in de bouw in hun boekhouding. Jij kunt rekenen op een deskundige zzp boekhouder met veel ervaring in de bouwbranche.

Bouw

zzp’er IT: deskundig advies en gerichte kennis van de markt

zzp’er IT: deskundig advies en gerichte kennis van de markt

Ben jij een zzp’er in de IT branche? Wist je dat van alle bedrijven binnen de IT-sector ongeveer 80 procent uit zelfstandige ondernemers bestaat. Zoek jij een zzp boekhouder met affiniteit in IT en kennis van de markt? Ervaar hoe makkelijk boekhouden echt kan zijn en hoe je tijd bespaart met het nieuwezzp+ pakket van Enwijdoenderest. Jij factureert, En wij doen de rest.

IT

Deskundig betrokken

Wil jij ontzorgt worden in jouw zzp boekhouding?

Plan zelf je gesprek of neem contact met ons op.