ZZP+ pakket

Als ondernemer of zzp’er heb je niet alleen een goed idee nodig, maar moet je er ook voor zorgen dat je administratie op orde is. De meeste mensen hebben niet de fiscale kennis om een goede boekhouding te verzorgen. Enwijdoenderest kan gelukkig de boekhouding bij je uit handen nemen. Zo kun jij doen waar jij goed in bent, terwijl wij alle facturen verwerken en de aangiften voor je verzorgen. Heb je redelijk wat facturen die verwerkt moeten worden? Dan raden we je aan om voor het ZZP+ pakket te kiezen. Het ZZP+ pakket is het meest uitgebreide pakket dat we bij Enwijdoenderest aanbieden.

02

ZZP+ pakket Meest gekozen

 • Digitale aanlevering facturen
 • Verwerking administratie
 • Max. aantal te verwerken facturen 250
 • Btw aangifte
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkt 1e lijns advisering
 • Vast contactpersoon
 • Financieel dashboard
 • Aangifte IB (incl. partner)
 • Monitoring voorlopige aanslag IB
 • Proactief advies
 • Alles-in-één tool AFAS SB+ Lees verder

€ 92,50 / maand (excl. Btw)

Tarieven zzp boekhouder

Hoe ziet het ZZP+ pakket eruit?

Kies je voor het ZZP+ pakket, dan kun je tot wel 250 facturen door ons laten verwerken. Deze facturen kun je gewoon digitaal aanleveren. Bovendien zullen we ook de btw-aangifte voor je verzorgen we de jaarcijfers van jouw bedrijf. Ook de aangifte inkomstenbelasting verzorgen we voor je onderneming. Bij Enwijdoenderest krijg je een vast contactpersoon aangesteld die je kunt benaderen als je fiscaal advies nodig hebt. Bovendien geven we ook graag proactief advies.

Met het ZZP+ pakket wordt de boekhouding dus volledig voor je verzorgd. Zo heb jij nauwelijks nog omkijken naar de boekhouding en kom je fiscaal zo voordelig mogelijk uit. Voor het ZZP+ pakket betaal je maandelijks € 92.50, exclusief btw.

Tarieven zzp boekhouder

Contact opnemen

Als je een super pakket bij ons wilt afsluiten, dan kun je eenvoudig een afspraak maken via de website. Vervolgens zullen we alle mogelijkheden nog eens toelichten in een vrijblijvend gesprek. Heb jij nog vragen over onze dienstverlening? Dan kun je ook contact met ons opnemen via Whatsapp of per mail. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Het geheim achter ons succes

Enwijdoenderest is een onderdeel en partner van PoortEijk B.V., al ruim 30 jaar een begrip in midden Nederland.

Kwaliteit van onze financiële en fiscale kennis is hoog, waardoor wij u als mkb-er volledig ontzorgen!

Bovendien zijn we lid van de NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs). Kortom, we hebben genoeg kennis en ervaring in huis om te begrijpen wat jij als (startende) ZZP’er nodig hebt. Dus, doe jij waar je goed in bent, verstuur je facturen Enwijdoenderest.

ZZP’ers over En wij doen de rest

Persoonlijk betrokken en deskundige zzp boekhouder met oog voor elke ondernemer.

Uitstekend
Gebaseerd op 48 recensies
Marieke Versteegt
Marieke Versteegt
2022-09-19
Super fijn dat mijn boekhouding in goede handen is bij "En wij doen de rest"
Stefan Verhoef
Stefan Verhoef
2022-07-04
Enwijdoenderest kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn kundig, snel en absoluut een kenniscentrum voor al je boekhoudvragen. Daarnaast hebben ze fiscalisten aan boord, dus alle disciplines zijn vertegenwoordigd, helemaal top!
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2022-07-03
Zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen.
Kimberley Teunissen
Kimberley Teunissen
2022-07-02
Dankzij Enwijdoenderest.nl hoef ik mij totaal geen zorgen te maken over mijn administratie en als ik vragen heb zijn staan ze altijd voor mij klaar en reageren ze snel. Echt super!
Jaap Lelie
Jaap Lelie
2022-06-07
Het uploaden van in- en verkoopfacturen gaat super eenvoudig en bij vragen kun je altijd terecht. Reactie per mail is ook vlot!
Eric
Eric
2022-04-08
Ik heb een zeer fijne samenwerking met Enwijdoenderest en dan in het bijzonder Jeroen. Zijn drive, empathisch vermogen en proatieve werkwijze waardeer ik enorm. Hij denkt graag mee en neemt veel zorg uit handen. Hierdoor kan ik mijn focus houden op mijn eigen business.
Raymond Baatje
Raymond Baatje
2022-03-03
Overstappen lijkt een heel gedoe. Maar met de overstap naar Enwijdoenderest wordt ook dat allemaal uit handen genomen, heel geen gedoe! En nu eindelijk een boekhouder die wél meedenkt, wél pro-actief is en waarbij ik geen vervelende verrassingen meer achteraf ontvang. Hier voel je je in ieder geval geen nummertje!
Adam
Adam
2022-02-08
Ontzettend goed ontvangen door Jeroen. Hij zit er bovenop, ik wordt meegenomen in het hele proces en er is veel ruimte voor vragen, die trouwens snel worden beantwoord. Ik ben net klant, maar ontzettend tevreden. Wat ik zelf ook erg fijn vind is de optie om de IB aangifte op voorhand maandelijks te doen, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Al met al, helemaal top!
Werner Rijk
Werner Rijk
2022-02-02
Top service. schakelen snel en altijd bereikbaar. Al jaren erg tevreden over de diensten van Enwijdoenderest!

Laatste nieuws

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl