Boekhouder voor starters

Wil jij je vooral bezighouden met ondernemen en wil je geen tijd kwijt zijn aan de administratie? Sluit dan een basispakket af bij Enwijdoenderest. Wij kunnen de administratie dan volledig voor je verzorgen. Kies je voor dit pakket, dan gaan we aan de slag als boekhouder voor starters. Facturen kun je digitaal aanleveren en wij zullen deze vervolgens verwerken. Zo hoef jij je niet druk te maken over belastingaangiften en kun je er zeker van zijn dat je nooit te veel belasting betaalt.

Kies je voor ons basispakket, dan kun je tot 250 facturen (per jaar) door ons laten verwerken. Je kunt bovendien onbeperkt advies vragen aan jouw vaste contactpersoon. Wij verzorgen naast de btw aangifte ook je aangifte inkomstenbelasting.

01

ZZP Basis pakket

 • Digitale aanlevering facturen
 • Verwerking administratie
 • Max. aantal te verwerken facturen 250 (per jaar)
 • Btw aangifte
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkt 1e lijns advisering
 • Vast contactpersoon
 • Financieel dashboard
 • Aangifte IB (incl. partner)
 • Monitoring voorlopige aanslag IB
 • Proactief advies
  • Alles-in-één tool AFAS SB+

€ 80 / maand (excl. Btw)

Advies voor de starter

Bij Enwijdoenderest geven we proactief advies. Als starter heb je waarschijnlijk nog veel fiscale vragen. Dit zou je er niet van moeten weerhouden om te gaan ondernemen als je een goed idee hebt. Doordat wij je altijd van persoonlijk advies voorzien, worden al jouw vragen over het fiscale gedeelte dat bij ondernemen komt kijken beantwoord. Naast dat wij je proactief advies geven, kun je ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Een boekhouder voor starters inschakelen?

Wil jij graag gebruik maken van ons basispakket? Dan betaal je € 80,- per maand exclusief btw. Op deze manier hoef jij je dus geen zorgen te maken over de belastingaangifte, je inkomstenbelasting of je jaarcijfers. Voor fiscale vragen kun je ook altijd bij ons terecht, we denken graag met je mee.

Contact opnemen met een boekhouder voor starters

Wil je een afspraak inplannen? Dat doe je eenvoudig via de knop “Maak een afspraak”. Eventuele vragen kunnen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek beantwoorden. Uiteraard kun je ook voor die tijd contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op, zodat wij je vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Contact opnemen via Whatsapp is ook mogelijk.

ZZP’ers over En wij doen de rest

Persoonlijk betrokken en deskundige zzp boekhouder met oog voor elke ondernemer.

Uitstekend
Gebaseerd op 48 recensies
Marieke Versteegt
Marieke Versteegt
2022-09-19
Super fijn dat mijn boekhouding in goede handen is bij "En wij doen de rest"
Stefan Verhoef
Stefan Verhoef
2022-07-04
Enwijdoenderest kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn kundig, snel en absoluut een kenniscentrum voor al je boekhoudvragen. Daarnaast hebben ze fiscalisten aan boord, dus alle disciplines zijn vertegenwoordigd, helemaal top!
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2022-07-03
Zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen.
Kimberley Teunissen
Kimberley Teunissen
2022-07-02
Dankzij Enwijdoenderest.nl hoef ik mij totaal geen zorgen te maken over mijn administratie en als ik vragen heb zijn staan ze altijd voor mij klaar en reageren ze snel. Echt super!
Jaap Lelie
Jaap Lelie
2022-06-07
Het uploaden van in- en verkoopfacturen gaat super eenvoudig en bij vragen kun je altijd terecht. Reactie per mail is ook vlot!
Eric
Eric
2022-04-08
Ik heb een zeer fijne samenwerking met Enwijdoenderest en dan in het bijzonder Jeroen. Zijn drive, empathisch vermogen en proatieve werkwijze waardeer ik enorm. Hij denkt graag mee en neemt veel zorg uit handen. Hierdoor kan ik mijn focus houden op mijn eigen business.
Raymond Baatje
Raymond Baatje
2022-03-03
Overstappen lijkt een heel gedoe. Maar met de overstap naar Enwijdoenderest wordt ook dat allemaal uit handen genomen, heel geen gedoe! En nu eindelijk een boekhouder die wél meedenkt, wél pro-actief is en waarbij ik geen vervelende verrassingen meer achteraf ontvang. Hier voel je je in ieder geval geen nummertje!
Adam
Adam
2022-02-08
Ontzettend goed ontvangen door Jeroen. Hij zit er bovenop, ik wordt meegenomen in het hele proces en er is veel ruimte voor vragen, die trouwens snel worden beantwoord. Ik ben net klant, maar ontzettend tevreden. Wat ik zelf ook erg fijn vind is de optie om de IB aangifte op voorhand maandelijks te doen, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Al met al, helemaal top!
Werner Rijk
Werner Rijk
2022-02-02
Top service. schakelen snel en altijd bereikbaar. Al jaren erg tevreden over de diensten van Enwijdoenderest!

Laatste nieuws

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl