Boekhouding zzp

Zoek jij een professioneel bedrijf dat de boekhouding zzp voor je kan verzorgen? Dan ben je bij enwijdoenderest.nl aan het juiste adres! Werken als zzp’er kan voordelig zijn ten opzichte van het werken in loondienst. Als zzp’er bepaal je namelijk zelf welke tarieven je hanteert en hoeveel je werkt. Echter, moet de boekhouding zzp wel goed geregeld zijn. Je bent namelijk verplicht om btw-aangifte te doen. Gelukkig kun je de boekhouding ook overlaten aan enwijdoenderest.nl. Wij bieden verschillende boekhoudpakketten aan waar je als zzp’er gebruik van kunt maken.

Bij enwijdoenderest.nl kunnen we alle fiscale zaken voor je regelen. Zo krijg je de mogelijkheid om facturen eenvoudig digitaal naar ons op te sturen, waarna wij deze voor je zullen verwerken. Wij verzorgen de btw-aangiftes en zorgen er ook voor dat de jaarcijfers in orde zijn. Kies je ervoor om boekhouding zzp aan ons uit te besteden, dan zorgen wij ervoor dat je optimaal gebruik maakt van belastingvoordelen waarvoor je in aanmerking komt. Zo betaal je nooit meer belasting dan noodzakelijk.

Boekhouding zzp vanaf € 80,-

Boekhouding zzp is al mogelijk vanaf een bedrag van € 80,- per maand (excl. btw). Kies je voor ons basispakket, dan kun je tot 250 facturen (per jaar) door ons laten verwerken. Daarnaast verzorgen wij de btw-aangiftes en de jaarcijfers. Bovendien verzorgen we ook de aangifte inkomstenbelasting voor je als je dit wilt. Over je belastingzaken hoef je je dus geen zorgen meer te maken als je een pakket afsluit bij enwijdoenderest.nl.

Sluit je een van onze boekhoudpakketten af, dan krijg je een vast contactpersoon aangesteld. Daardoor kun je snel met ons schakelen en krijg je altijd passend fiscaal advies. Jouw vaste contactpersoon is goed op de hoogte van jouw situatie. Zit je dus met fiscale vragen die je graag beantwoord wilt hebben, dan kun je altijd contact opnemen met je contactpersoon. Daarnaast geven wij je ook graag proactief advies. Op die manier helpen we je graag met groeien.

ZZP’ers over En wij doen de rest

Persoonlijk betrokken en deskundige zzp boekhouder met oog voor elke ondernemer.

Uitstekend
Gebaseerd op 48 recensies
Marieke Versteegt
Marieke Versteegt
2022-09-19
Super fijn dat mijn boekhouding in goede handen is bij "En wij doen de rest"
Stefan Verhoef
Stefan Verhoef
2022-07-04
Enwijdoenderest kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn kundig, snel en absoluut een kenniscentrum voor al je boekhoudvragen. Daarnaast hebben ze fiscalisten aan boord, dus alle disciplines zijn vertegenwoordigd, helemaal top!
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2022-07-03
Zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen.
Kimberley Teunissen
Kimberley Teunissen
2022-07-02
Dankzij Enwijdoenderest.nl hoef ik mij totaal geen zorgen te maken over mijn administratie en als ik vragen heb zijn staan ze altijd voor mij klaar en reageren ze snel. Echt super!
Jaap Lelie
Jaap Lelie
2022-06-07
Het uploaden van in- en verkoopfacturen gaat super eenvoudig en bij vragen kun je altijd terecht. Reactie per mail is ook vlot!
Eric
Eric
2022-04-08
Ik heb een zeer fijne samenwerking met Enwijdoenderest en dan in het bijzonder Jeroen. Zijn drive, empathisch vermogen en proatieve werkwijze waardeer ik enorm. Hij denkt graag mee en neemt veel zorg uit handen. Hierdoor kan ik mijn focus houden op mijn eigen business.
Raymond Baatje
Raymond Baatje
2022-03-03
Overstappen lijkt een heel gedoe. Maar met de overstap naar Enwijdoenderest wordt ook dat allemaal uit handen genomen, heel geen gedoe! En nu eindelijk een boekhouder die wél meedenkt, wél pro-actief is en waarbij ik geen vervelende verrassingen meer achteraf ontvang. Hier voel je je in ieder geval geen nummertje!
Adam
Adam
2022-02-08
Ontzettend goed ontvangen door Jeroen. Hij zit er bovenop, ik wordt meegenomen in het hele proces en er is veel ruimte voor vragen, die trouwens snel worden beantwoord. Ik ben net klant, maar ontzettend tevreden. Wat ik zelf ook erg fijn vind is de optie om de IB aangifte op voorhand maandelijks te doen, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Al met al, helemaal top!
Werner Rijk
Werner Rijk
2022-02-02
Top service. schakelen snel en altijd bereikbaar. Al jaren erg tevreden over de diensten van Enwijdoenderest!

Een boekhouding zzp pakket afsluiten

Wil je een boekhouding zzp pakket afsluiten? Dan zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Welk pakket je het best kunt kiezen, is afhankelijk van hoeveel facturen je maandelijks wil laten verwerken. Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wil je later nog opschalen, dan is dit dus ook nog mogelijk. Voor ons meest uitgebreide pakket betaal je € 92,50 per maand. Je kunt dan tot 250 facturen (per jaar) door ons laten verwerken.

Niet alleen als zzp’er kun je een boekhoudpakket bij ons afsluiten, maar ook als startende ondernemer helpen we je graag verder.

Contact opnemen

Wil jij de boekhouding zzp graag aan ons uitbesteden? Plan dan een vrijblijvende afspraak met ons in, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Wij hanteren graag een persoonlijke aanpak. Eventuele vragen zullen we tijdens het kennismakingsgesprek graag beantwoorden. Heb je vragen die je graag al beantwoord krijgt voordat je een gesprek met ons inplant? Dan kun je ons uiteraard ook bellen, mailen of whatsappen.

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl