Boekhouding zzp

Boekhouding zzp

Boekhouding zzp

Zoek jij een professioneel bedrijf dat de boekhouding zzp voor je kan verzorgen? Dan ben je bij enwijdoenderest.nl aan het juiste adres! Werken als zzp’er kan voordelig zijn ten opzichte van het werken in loondienst. Als zzp’er bepaal je namelijk zelf welke tarieven je hanteert en hoeveel je werkt. Echter, moet de boekhouding zzp wel goed geregeld zijn. Je bent namelijk verplicht om btw-aangifte te doen. Gelukkig kun je de boekhouding ook overlaten aan enwijdoenderest.nl. Wij bieden verschillende boekhoudpakketten aan waar je als zzp’er gebruik van kunt maken.

Bij enwijdoenderest.nl kunnen we alle fiscale zaken voor je regelen. Zo krijg je de mogelijkheid om facturen eenvoudig digitaal naar ons op te sturen, waarna wij deze voor je zullen verwerken. Wij verzorgen de btw-aangiftes en zorgen er ook voor dat de jaarcijfers in orde zijn. Kies je ervoor om boekhouding zzp aan ons uit te besteden, dan zorgen wij ervoor dat je optimaal gebruik maakt van belastingvoordelen waarvoor je in aanmerking komt. Zo betaal je nooit meer belasting dan noodzakelijk.

Boekhouding zzp vanaf € 75,-

Boekhouding zzp is al mogelijk vanaf een bedrag van € 75,- per maand (excl. btw). Kies je voor ons basispakket, dan kun je tot 250 facturen door ons laten verwerken. Daarnaast verzorgen wij de btw-aangiftes en de jaarcijfers. Bovendien verzorgen we ook de aangifte inkomstenbelasting voor je als je dit wilt. Over je belastingzaken hoef je je dus geen zorgen meer te maken als je een pakket afsluit bij enwijdoenderest.nl.

Sluit je een van onze boekhoudpakketten af, dan krijg je een vast contactpersoon aangesteld. Daardoor kun je snel met ons schakelen en krijg je altijd passend fiscaal advies. Jouw vaste contactpersoon is goed op de hoogte van jouw situatie. Zit je dus met fiscale vragen die je graag beantwoord wilt hebben, dan kun je altijd contact opnemen met je contactpersoon. Daarnaast geven wij je ook graag proactief advies. Op die manier helpen we je graag met groeien.

Kies hieronder
het ZZP pakket dat het
best past bij jouw situatie.

Collega

Een boekhouding zzp pakket afsluiten

Wil je een boekhouding zzp pakket afsluiten? Dan zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Welk pakket je het best kunt kiezen, is afhankelijk van hoeveel facturen je maandelijks wil laten verwerken. Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wil je later nog opschalen, dan is dit dus ook nog mogelijk. Voor ons meest uitgebreide pakket betaal je € 90 per maand. Je kunt dan tot 400 facturen door ons laten verwerken.

Niet alleen als zzp’er kun je een boekhoudpakket bij ons afsluiten, maar ook als startende ondernemer helpen we je graag verder.

Advies

Contact opnemen

Wil jij de boekhouding zzp graag aan ons uitbesteden? Plan dan een vrijblijvende afspraak met ons in, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Wij hanteren graag een persoonlijke aanpak. Eventuele vragen zullen we tijdens het kennismakingsgesprek graag beantwoorden. Heb je vragen die je graag al beantwoord krijgt voordat je een gesprek met ons inplant? Dan kun je ons uiteraard ook bellen, mailen of whatsappen.

Bel ons direct 033 - 303 07 96 of stuur ons een bericht