EWDDR: toegewijde down-to-earth zzp boekhouder

EWDDR: toegewijde down-to-earth zzp boekhouder

Kim Brinkman | Eigenaar Kikame

Mens, werk en organisatie

Kim Brinkman, arbeidsdeskundige, docent en systemisch personal business coach, belicht het essentiële speelveld van ‘mens, werk en organisatie’. Haar focus ligt binnen haar onderneming Kikame op het begeleiden van mensen die zijn uitgevallen in hun werk of niet langer matchen met hun huidige functie of organisatie. Voor Kim is het cruciaal om te ontdekken wie je nog bent wanneer je uitvalt op het werk. Onder de schijnbaar werk-gerelateerde vraagstukken blijkt vaak een diepere laag schuil te gaan, dit vormt het centrale thema van haar werk. Als zzp’er was Kim op zoek naar een down-to-earth boekhouder, een betrokken boekhouder zonder teveel poespas. In EWDDR vond zij haar zzp boekhouder.

Verbondenheid met EWDDR als zzp’er

De praktijk bevindt zich in Baarn, maar Kim werkt grotendeels vanuit huis. Als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) werkt Kim Brinkman gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. Want deze flexibiliteit stelt haar in staat om werk en privéleven effectief te combineren. Haar zoektocht naar een ‘down-to-earth’ boekhouder met specialisatie in zzp leidde haar naar EWDDR. Via Google ontdekte ze Jeroen, de drijvende kracht achter EWDDR, en is ze inmiddels al lang verbonden aan de organisatie. Het laagdrempelige karakter van EWDDR zorgt ervoor dat ze gemakkelijk contact kan opnemen. En de adviezen en hulp die ze ontvangt, maken het mogelijk om haar zzp-ondernemerschap effectief uit te oefenen.

Laagdrempelig contact en geen verrassingen achteraf

In het ondernemerschap stelt Kim zichzelf dikwijls kritische vragen, zowel persoonlijk als in haar rol als coach. Ze ervaart het contact met Jeroen en EWDDR als zeer laagdrempelig, waardoor ze met vertrouwen haar zzp-administratie kan laten beheren. Het feit dat ze op elk moment vragen kan stellen via mail of telefoon draagt bij aan haar gemoedsrust en zekerheid over haar financiële situatie als zzp’er.

Daarnaast is ondernemen voor mij meer dan boekhouden of het bijhouden van mijn website. Ik wil mijn tijd zo efficiënt mogelijk indelen en mijn tijd besteden aan zaken die er voor mij echt toe doen. In mijn werk als arbeidsdeskundige en docent breng ik graag focus en verdieping aan in mijn werk. Die diepgang kan ik geven aan mijn werk en onderneming, omdat ik daar nu tijd voor heb. Want over mijn boekhouding, die ik volledig toevertrouw aan EWDDR, hoef ik mij geen zorgen te maken. Nog nooit ben ik voor verrassingen komen te staan. Ik factureer, en zij doen de rest.

‘Down tot earth’ zzp boekhouder met oog voor persoonlijke aandacht

Bij EWDDR staat de zzp’er centraal, ongeacht de omvang van de boekhoudkundige vraagstukken. Of het nu gaat om de groei van de onderneming of het verkennen van belastingvoordelen voor zzp’ers, het persoonlijke contact en de toegewijde aandacht blijven voorop staan. Hierdoor voelt een ondernemer zich echt gehoord, of het nu gaat om eenvoudige of complexe boekhoudkundige vragen. Kim waardeert het feit dat EWDDR experts en fiscalisten in huis heeft, wat haar het vertrouwen geeft dat haar vragen altijd bij de juiste persoon terechtkomen.

Waarom EWDDR werkt voor zzp’ers?

Als gevraagd wordt waarom ze EWDDR zou aanbevelen aan andere zzp’ers, benadrukt Kim de laagdrempeligheid, de persoonlijke aandacht en de snelle respons op vragen. Deze drie elementen zijn voor haar van onschatbare waarde in haar ondernemerschap. EWDDR biedt niet alleen ondersteuning bij de standaard boekhouding, maar gaat verder door actief mee te denken. Voor Kim betekent dit dat ze meer uit zichzelf en haar zzp-onderneming kan halen. En dat maakt EWDDR met hun down-to-earth benadering voor haar de ideale partner in het ondernemersavontuur.

Ik zoek een zzp boekhouder. Waarom kies ik voor EWDDR?

Jij zoekt een zzp boekhouder. Je wil je geen zorgen maken over jouw administratie, zodat jij als zzp’er kunt doen waar je goed bent, ondernemen! EWDDR verzorgt jouw boekhouding van A tot Z. Simpel en duidelijk, geen verrassingen achteraf en altijd inzicht in je financiële situatie. Ontzorgen is ‘key’ bij EWDDR; voor een vast maandtarief krijg je proactief advies en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je boekhouding.

Ik heb mij aangemeld voor een vrijblijvende kennismaking. Hoe gaat het nu verder?

We maken graag kennis met je. Een adviseur van En wij doen de rest neemt telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen. Tijdens de vrijblijvende kennismaking gaan we in op jouw vragen en kom je meer te weten over ons en onze dienstverlening. Voor de vrijblijvende kennismaking nodigen we jou graag uit bij ons op kantoor. Heb je liever een online gesprek? Dat kan ook. EWDDR denkt hierin graag met je mee.

Moet ik mij voorbereiden op het gesprek?

In principe niet. Of je nou net start, al jaren zzp’er bent of verdere groei voor jouw onderneming voor ogen hebt, EWDDR is jouw persoonlijke zzp boekhouder. Tijdens de vrijblijvende kennismaking maken we een gedegen en deskundige inventarisatie van jouw ondernemerssituatie en jouw wensen. Dit wordt ons gezamenlijke vertrekpunt voor jouw zzp boekhouding. Misschien zijn we actief in jouw branche? Lees hier meer over EWDDR.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Wil je graag meer weten over wat EWDDR voor jou kan betekenen? Plan hier zelf een vrijblijvende kennismaking in. We komen binnen 24 uur bij je terug.

rating-5

In mijn werk als zelfstandig arbeidsdeskundige en docent breng ik graag focus en verdieping aan in mijn werk. Die diepgang kan ik geven aan mijn werk en onderneming, omdat ik daar nu echt tijd voor heb. Want over mijn zzp boekhouding, die ik volledig toevertrouw aan EWDDR, hoef ik mij geen zorgen te maken. Ik ben nog nooit voor verrassingen komen te staan. Ik factureer, en zij doen de rest.

Kim Brinkman
Zelfstandige uit Kikamé.

Tarieven

Een vast bedrag per maand,
geen verrassingen achteraf

01

ZZP Basis pakket

EWDDR ontzorgt volledig in jouw zzp boekhouding.

€ 80 / maand

02

ZZP+ pakket

Volledige boekhouding plus snel inzicht in jouw administratie met de alles-in-1 AFAS SB+ tool. Tot 250 facturen (per jaar) door ons laten verwerken.

€ 92,50 / maand

EWDDR ontzorgt

Deskundig betrokken
Persoonlijk in jouw boekhouding

Samenwerking met ervaren partners

Horizontaal Toezicht bij EWDDR

Horizontaal Toezicht houdt in dat de fiscale aangiften worden voorzien van een dusdanige kwaliteit in de werkprocessen dat ze voor de Belastingdienst aanvaardbaar zijn en er direct zekerheid is over jouw aangiften. Gevolg is dat de Belastingdienst op een andere wijze toezicht houdt. Uitgangspunten in de keten ondernemer, administratiekantoor en Belastingdienst zijn vertrouwen, begrip en transparantie.

Enwijdoenderest kiest voor kwaliteit. De Belastingdienst heeft de consistentie van de aangeleverde data en de uitwerking ervan tot de belastingaangiften bekrachtigd en EWDDR aangesloten bij Horizontaal Toezicht.

ZZP boekhouder belastingdienst betrouwbare boekhouder

De voordelen voor jou als zzp’er?

01

Snelle zekerheid over ingediende aangiften (ook voor teruggaven).

02

Minder controles vanuit de Belastingdienst.

03

Minder correcties achteraf.

04

Sneller duidelijkheid over knelpunten of vraagstukken door ons eigen contactpersoon bij de Belastingdienst.

Kortom: Horizontaal Toezicht biedt zekerheid, duidelijkheid en continuïteit voor uw onderneming. Hoe kun je als zzp’er meedoen?

Laatste nieuws

Klinkt goed?

Hoe het werkt bij EWDDR? Ontdek het zelf

Plan hier een gesprek in of neem contact met ons op.