ZZP accountant

Ben jij zzp’er en wil je er zeker van zijn dat je boekhouding goed geregeld is? Dan is het aan te raden om een zzp accountant in te huren. Bij enwijdoenderest.nl kunnen we je geheel ontzorgen. We bieden verschillende pakketten aan die je als zzp’er kunt afsluiten. Kies je ervoor om ons in te huren als zzp accountant, dan kun je je facturen eenvoudig digitaal bij ons aanleveren. Wij zullen de facturen vervolgens voor je verwerken, zodat jij je over je boekhouding geen zorgen hoeft te maken. Wij regelen de belastingaangiften voor je en zorgen ervoor dat je de belastingkortingen krijgt waar je recht op hebt.

Je kunt ons inhuren als zzp accountant, maar daarnaast kunnen ook beginnende ondernemers ervoor kiezen om gebruik te maken van onze diensten. Er zijn verschillende boekhoudpakketten die je bij ons kunt afsluiten. Daardoor kun je altijd een pakket bij ons afsluiten dat perfect op jouw behoeftes aansluit.

Een vast contactpersoon

Kies je ervoor om ons in te huren als zzp accountant, dan krijg je altijd een vast contactpersoon. Daardoor heb je altijd contact met een contactpersoon die op de hoogte is van jouw situatie en je passend advies kan geven. Wanneer je een van onze pakketten afsluit, dan krijg je dus de mogelijkheid om onbeperkt advies te vragen.

Wat doet de zzp accountant?

Als zzp accountant zullen we je facturen voor je verwerken. Wij verzorgingen de btw aangifte voor je en kunnen ook de jaaropgave controleren. Kies je voor ons meest eenvoudige pakket, dan zullen we tot 250 facturen voor je verwerken. Als zzp’er moet je bovendien aangifte inkomstenbelasting doen. Ook de aangifte inkomstenbelasting kun je aan ons uitbesteden. Als zzp accountant zorgen wij er dus voor dat al jouw belastingzaken goed geregeld zijn.

Persoonlijk advies bij fiscale vragen

Ben je pas als zzp’er gestart? Werken als zzp’er heeft een hoop voordelen, zo bepaal je bijvoorbeeld je eigen tarieven en werktijden. Wél moet je een hoop dingen zelf regelen. Gelukkig kun je de administratie aan ons uitbesteden, zodat je je over fiscale zaken geen zorgen hoeft te maken. Heb je nog fiscale vragen? Dan kun je ook altijd contact opnemen met jouw vaste contactpersoon. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies, en doen dit ook proactief.

ZZP’ers over En wij doen de rest

Persoonlijk betrokken en deskundige zzp boekhouder met oog voor elke ondernemer.

Uitstekend
Gebaseerd op 48 recensies
Marieke Versteegt
Marieke Versteegt
2022-09-19
Super fijn dat mijn boekhouding in goede handen is bij "En wij doen de rest"
Stefan Verhoef
Stefan Verhoef
2022-07-04
Enwijdoenderest kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn kundig, snel en absoluut een kenniscentrum voor al je boekhoudvragen. Daarnaast hebben ze fiscalisten aan boord, dus alle disciplines zijn vertegenwoordigd, helemaal top!
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2022-07-03
Zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen.
Kimberley Teunissen
Kimberley Teunissen
2022-07-02
Dankzij Enwijdoenderest.nl hoef ik mij totaal geen zorgen te maken over mijn administratie en als ik vragen heb zijn staan ze altijd voor mij klaar en reageren ze snel. Echt super!
Jaap Lelie
Jaap Lelie
2022-06-07
Het uploaden van in- en verkoopfacturen gaat super eenvoudig en bij vragen kun je altijd terecht. Reactie per mail is ook vlot!
Eric
Eric
2022-04-08
Ik heb een zeer fijne samenwerking met Enwijdoenderest en dan in het bijzonder Jeroen. Zijn drive, empathisch vermogen en proatieve werkwijze waardeer ik enorm. Hij denkt graag mee en neemt veel zorg uit handen. Hierdoor kan ik mijn focus houden op mijn eigen business.
Raymond Baatje
Raymond Baatje
2022-03-03
Overstappen lijkt een heel gedoe. Maar met de overstap naar Enwijdoenderest wordt ook dat allemaal uit handen genomen, heel geen gedoe! En nu eindelijk een boekhouder die wél meedenkt, wél pro-actief is en waarbij ik geen vervelende verrassingen meer achteraf ontvang. Hier voel je je in ieder geval geen nummertje!
Adam
Adam
2022-02-08
Ontzettend goed ontvangen door Jeroen. Hij zit er bovenop, ik wordt meegenomen in het hele proces en er is veel ruimte voor vragen, die trouwens snel worden beantwoord. Ik ben net klant, maar ontzettend tevreden. Wat ik zelf ook erg fijn vind is de optie om de IB aangifte op voorhand maandelijks te doen, zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Al met al, helemaal top!
Werner Rijk
Werner Rijk
2022-02-02
Top service. schakelen snel en altijd bereikbaar. Al jaren erg tevreden over de diensten van Enwijdoenderest!

Een zzp accountant inhuren

Een zzp accountant inhuren is al mogelijk vanaf € 80,- per maand, excl. btw. Kies je voor dit basispakket, dan kunnen wij tot 250 facturen voor je verwerken. Daarnaast verzorgen we je belastingaangifte, je jaarcijfers en de inkomstenbelasting. Ook heb je op deze manier altijd een expert die je kunt benaderen voor al je fiscale vragen.

Contact opnemen met een zzp accountant

Zou je graag willen weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op “Maak een afspraak”, zodat we een vrijblijvend gesprek met je kunnen inplannen. Als je vragen over onze diensten hebt, zullen we deze graag beantwoorden tijdens een kennismakingsgesprek. Heb je vragen die je graag al voor dit gesprek beantwoord ziet? Dan kun je ons ook whatsappen, mailen of bellen.

Klinkt goed?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking in.

Of neem contact met ons op: info@enwijdoenderest.nl