Hoe kunnen wij u helpen?

Inhoudsopgave
Print

Hoe werkt een zzp boekhouder?

Hoe werkt een zzp boekhouder eigenlijk? En wat kan En wij doen de rest voor jou als zzp’er betekenen? Jij wilt doen waar je goed in bent en je geen zorgen maken over jouw administratie! EWDDR verzorgt en ontzorgt jou in de boekhouding van A tot Z. Simpel en duidelijk, geen verrassingen achteraf. Wist je dat je bij EWDDR altijd inzicht hebt in je financiële situatie?

Ontzorgen is ‘key’ bij EWDDR; voor een vast maandtarief krijg je proactief advies en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je boekhouding.

Hoe werkt een zzp boekhouder voor mij?

Waarom zou je als zzp’er jouw boekhouding uitbesteden aan een zzp boekhouder? En waarom nou juist aan En wij doen de rest? Met ruim 15 jaar ervaring heeft EWDDR ruime kennis van de markt en volgen we de fiscale ontwikkelingen op de voet. We werken vanuit persoonlijk oogpunt, jij staat als ondernemer bij ons centraal. Wist je dat we extra startersbegeleiding geven bij beginnende zzp’ers? In een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag alles zodat jij kunt doen waar je goed in bent, wij doen de rest.

Ontzorgen staat hoog op ons lijstje. We willen jou als ondernemer ontlasten van jouw financiële administratie zoals de belastingaangiftes, zodat jij je kunt focussen op je core business. EWDDR maakt jouw cijfers inzichtelijk en zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van fiscale aftrekposten. Zo kan het uitbesteden van je boekhouding aan EWDDR je zelfs geld en tijd opleveren. Jij factureert, En wij doen de rest.

Iedere ondernemer is uniek

Hoe kun je jouw bedrijf vanaf de start tot een succes maken? EWDDR vind het belangrijk om een persoonlijk advies op maat te geven; iedere ondernemer is tenslotte uniek. Elke zzp’er richt zich op een andere branche en heeft dus ook behoefte aan specifieke adviezen. Omdat EWDDR veel ervaring heeft in elke branche, kunnen we onze zzp’ers tegen een vast tarief ontzorgen in de administratie van A tot Z. En wij doen de rest is deskundig betrokken maar bovenal persoonlijk in jouw boekhouding.